joi, 20 februarie 2014
Friptura de pui cu ceapa rosie
Stiu, nu arata prea bine friptura asta, ba chiar arata ciudat din cauza culorii ce a capatat-o de la ceapa rosie, dar asta n-o sa ma impiedice sa postez reteta pe blog. A fost prea gustoasa ca sa o ignor! Deci treceti peste aparente si dati o sansa acestei retete. N-o sa va para rau!
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL si dieta Montignac - faza I.
Ingrediente:
- 8 pulpe superioare de pui, fara piele
- 3 cepe rosii mari
- 2 linguri mix de condimente pentru pui (recomand Mammita sau Galeo pentru ca nu au zahar adaugat)
- 2 linguri ulei de masline
- o cana cu apa
Ceapa rosie am taiat-o marunt si am acoperit cu ea fundul unei tavi de friptura. Peste ceapa am asezat pulpele de pui si am presarat condimentele. Am adaugat uleiul si apa si am bagat tava la cuptor, la foc mediu, pe raftul de sus.
Dupa o jumatate de ora am intors pulpele si pe partea cealalta, apoi le-am bagat iar la cuptor pentru inca 20 - 25 minute.
Le-am servit fierbinti, alaturi de sosul dulceag de ceapa rosie ce s-a format in tava.
A fost delicioasa fripturica asta! ♥♥♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Scrumbia este de departe cel mai bun peste mancat de mine vreodata. Ori de cate ori fac rost de scrumbie, imi place s-o pregatesc in doua f...
-
Reteta de fata este rezultatul unei povesti ce a durat mai bine de un an. Mi-am dorit foarte mult sa detin si eu o matrita de fonta pentr...